Antena 3 CNN Politică Gestul făcut de Nicolae Ciucă, după ce Diana Şoşoacă a început să îl filmeze în Senat

Gestul făcut de Nicolae Ciucă, după ce Diana Şoşoacă a început să îl filmeze în Senat

Nicolae Ciucă şi-a făcut cruce, astăzi, în Senat, după ce Diana Şoşoacă a început să îl filmeze şi să facă scandal, la finalul votului din Senat pentru numirea fostului premier în funcţia de preşedinte al Senatului României.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2023   •   11:01

Senatorii au votat, astăzi, propunerea de numire a fostului premier Nicolae Ciucă în funcţia de preşedinte al Senatului.

La finalul votului, Diana Şoşoacă s-a apropiat de Nicolae Ciucă şi alţi parlamentari care îl înconjurau şi a început să îi filmeze.

"Vă contestă toţi avocaţii domnule Fenechiu. Ce mişto ceafă aveţi! Adevărul că asta aţi învăţat. Foarte tare. Îl apăraţi pe domnul Ciucă? Domnul Ciucă are nevoie de apărători că nu poate să răspundă? Uitaţi-vă şi dumneavoastră cum stau. Ca zidul Berlinului. Ce faci mă? Dai în mine cu cotul?

Daniel, tu eşti nebun la cap? Tu nu eşti sănătos? Dai cu cotul în mine? Pe bune? Tu eşti nebun la cap, dai în mine? M-ai lovit o dată când a fost cu Scântei. De ce nu vorbiţi? Acum m-ai lovit? Ţie nu ţi-e ruşine să minţi poporul român?

Uite cum fuge domnul prim-ministru, fost şi actualmente doritor de funcţie de preşedinte de Senat", a spus Diana Şoşoacă în live-ul transmis pe reţelele de socializare.

După ce s-a îndepărtat de locul în care se afla Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă şi-a făcut semnul crucii.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Diana Şoşoacă
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close