Antena 3 CNN Politică Gheorghe Cârciu: "România merită să fie în Schengen! Locul nostru este în Schengen!"

Gheorghe Cârciu: "România merită să fie în Schengen! Locul nostru este în Schengen!"

Gheorghe Cârciu, secretar de stat şi şeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, a anunţat că România merită să fie în Schengen chiar la Viena, capitala ţării care s-a opus aderării României la Schengen, la finalul unui concert susţinut de Opera Naţională Bucureşti.

Gheorghe Cârciu: "România merită să fie în Schengen! Locul nostru este în Schengen!"
Sursa foto: Facebook | Gheorghe Cârciu
de Alin Tarnovschi    |    02 Aug 2023   •   18:58

"România merită să fie în Schengen! Locul nostru este în Schengen!

Am transmis acest mesaj autorităților austriece și tuturor invitaților care au participat la spectacolul extraordinar oferit de Opera Națională București, în sala de concerte a Filarmonicii din Viena. Aderarea României la spațiul Schengen poate deveni realitate cu un efort comun al tuturor românilor de pretutindeni", a scris Gheorghe Cârciu în postarea de pe Facebook.

România merită să fie în Schengen! Locul nostru este în Schengen! Am transmis acest mesaj autorităților austriece și tuturor invitaților care au participat la spectacolul extraordinar oferit de Opera Națională București, în sala de concerte a Filarmonicii din Viena. Aderarea României la spațiul Schengen poate deveni realitate cu un efort comun al tuturor românilor de pretutindeni.

Publicată de Gheorghe Cârciu pe Marţi, 1 august 2023

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close