Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur: "Am terminat programul de guvernare. Suntem obligați să intrăm în linie dreaptă"

Gheorghe Flutur: "Am terminat programul de guvernare. Suntem obligați să intrăm în linie dreaptă"

"Am terminat programul de guvernare, iar acum suntem obligați să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm candidatul de premier și lista de miniștri", spune prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur: "Am terminat programul de guvernare. Suntem obligați să intrăm în linie dreaptă"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2021   •   13:56

"Am terminat programul de guvernare. Am lucrat și la capitolul care rezumă programul de guvernare. Acum suntem obligați să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm candidatul de premier și lista de miniștri. Țara așteaptă un guvern și trebuie să rezolvăm”, spune prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur.

El spune că Nicolae Ciucă este o variantă de premier.

"Sunt discuții în partid și votul e suveran Vom ieși cu cea mai bună soluție. Eu sper că vom avea o decizie, pentru că am intrat în linie dreaptă și dacă programul de guvernare e finalizat asta mai mutarea care să ne ducă spre noul guvern”, conchide Flutur.

Robert Sighiartău: ”Este exclus să votăm un premier PSD în primul an și jumătate!” 

"Este exclus să votăm un premier social-democrat în primul an și jumătate”, spune vicepreședintele PNL Robert Sighiartău. El afirmă că PNL are oameni pregătiți să conducă guvernul.

"PNL are oameni pregătiți să conducă guvernul. Biroul Executiv propune premierul și apoi se votează”, spune vicepreședintele liberalilor, Robert Sighiartău.

Întrebat dacă Dan Vîlceanu sau Nicolae Ciucă ar putea fi nominalizați pentru a prelua conducerea Executivului, el spune: „nu știu dacă aceste nume vor fi propuse, dar ar putea fi propuse și alte nume”.

"Avem variante de premier. Din punctul meu de vedere, da (este exclus să fie votat în BEx al PNL un social-democrat pentru funcția de prim-ministru - n.r.). Deci nu există această variantă pentru mine, ca membru al PNL, dar nici pentru partid, că țin legătura cu colegii mei și nu cred că sunt de acord să votăm un premier social-democrat în primul an și jumătate”, conchide Sighiartău, potrivit Mediafax. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close