Antena 3 CNN Politică Lider PNL: Nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare

Lider PNL: Nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că liberalii nu doresc ca taxele şi impozitele să crească în perioada următoare.

Lider PNL: Nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   18:07

"Am lucrat cu o parte din colegii din PNL şi PSD, cu domnul Sorin Grindeanu, la punerea de acord a celor două, trei programe de guvernare, programul PNL, programul PSD, UDMR a fost pus de acord cu noi săptămânile trecute, şi, până la momentul acesta, am parcurs zece domenii, zece ministere.

Mâine dimineaţă vom continua, de la ora 10.00, cu domeniul muncii, sănătatea, cultura, mediul de afaceri şi învăţământul ca să finalizăm până poimâine într-o formă compatibilizarea programului de guvernare", a afirmat Gheorghe Flutur, la Palatul Parlamentului, informează Agerpres.

El a precizat că discuţiile au început la nivel politic şi au continuat cu specialişti în domeniul fiscal-economic.

Flutur: PNL spune clar că nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele

"Nu este domeniul meu, doar vreau să vă spun că sunt lucruri la care ne înţelegem, sunt unele la care mai urmează nişte discuţii. PNL spune clar că nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare şi ne vom ţine de acest angajament şi, în al doilea rând, păstrarea cotei unice.

Aici au apărut nişte uşoare discuţii între noi şi cei din PSD care cer această impozitare progresivă, dar vor mai avea loc orele şi zilele viitoare discuţii pentru clarificarea avantajelor pentru mediul de afaceri, pentru dezvoltarea economică a acestei ţări", a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur taxe impozite
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close