Antena 3 Politică Gheorghe Flutur: PSD instigă oamenii la violenţă în ziua moţiunii de cenzură

Gheorghe Flutur: PSD instigă oamenii la violenţă în ziua moţiunii de cenzură

de Antena3.ro    |    25 Oct 2010   •   13:13
Gheorghe Flutur: PSD instigă oamenii la violenţă în ziua moţiunii de cenzură
Sursa foto: Foto: Intact Images

PDL deţine informaţii potrivit cărora PSD instigă cetăţenii la proteste violente în ziua moţiunii de cenzură, a anunţat Gheorghe Flutur . Vicepreşedintele PDL susţine că social-democraţii pregătesc "zeci de autocare şi garnituri de tren" care vor fi trimise în Capitală pe 27 octombrie.

„Atenţionăm opinia publică să nu se lase înşelată de violenţele şi manipulările pe care PSD le pregăteşte pentru data de 27 octombrie, miercuri, ziua moţiunii. Atenţionăm sindicatele să nu se lase atrase în acest teatru al violenţei şi avertizăm la modul cel mai serios PSD că este un partid parlamentar şi are obligaţia de a păstra ordinea şi statul de drept în această ţară”, a declarat Flutur.

 

Liderii sindicali au anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că vor organiza un miting de amploare în ziua votării moţiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Boc. Mai precis, bugetarii vor ieşi în stradă miercuri, 27 octombrie. Peste 80.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la acţiunea de protest.

Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie va fi dezbătut şi votată pe 27 octombrie, cu începere de la ora 11:00. Votul va fi secret cu bile. Pentru adoptarea moţiunii de cenzură sunt necesare 236 de voturi favorabile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close