Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur, REALES PREŞEDINTE al PDL Suceava

Gheorghe Flutur, REALES PREŞEDINTE al PDL Suceava

Gheorghe Flutur, REALES PREŞEDINTE al PDL Suceava
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Noi 2013   •   18:42
Senatorul Gheorghe Flutur a fost reales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava, iar prim-vicepreşedinţi ai filialei au fost votaţi deputatul Ioan Bălan şi fostul senator Orest Onofrei, conform Mediafax.
Gheorghe Flutur a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, fiind ales cu 947 de voturi "pentru" şi trei "împotrivă".
Totodată, prim-vicepreşedinţi ai filialei au fost aleşi deputatul Ioan Bălan cu cinci voturi "împotrivă" şi Orest Onofrei cu 21 de voturi "împotrivă".
Flutur a spus că organizaţia PDL Suceava este cea în care, în urmă cu şase ani, se punea piatra de temelie prin fuziunea dintre PLD şi PD. 
"De multe ori tonul a fost dat de aici. Nucleul dur al Alianţei DA a fost aici", a spus Flutur.
El i-a spus preşedintelui PDL, Vasile Blaga, prezent la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, că împreună cu muncit ca miniştri şi că viaţa a făcut să fie alături "pentru o cauză numită dreapta românească". 
 
La rândul său, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că PDL Suceava este una dintre organizaţiile puternice ale partidului şi şi-a adus aportul decisiv în victoriile electorale ale PDL.
El a mai spus că PDL Suceava a reprezentat "creuzetul mişcării politice" care acum se numeşte PDL şi este o organizaţie "extraordinar de vie", cu peste 10.000 de membri şi alţi 1.500 de noi membri veniţi în ultimele luni, dar şi o organizaţie de unde nu a plecat niciun primar, recunoscând însă că există o problemă cu primarul Sucevei, Ion Lungu, care a decis să meargă pe drumul lui.
Blaga a arătat că unii "cântau prohodul" PDL şi spuneau că partidul se dizolvă, se desfiinţează, dar ca urmare a sutelor de mii de militanţi, partidul este pe un trend pozitiv şi a depăşit pragul psihologic de 20 la sută în sondaje.
 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur presedinte alegeri pdl
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close