Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur susţine că Victor Ponta este satanist pentru că înjură în biserică

Gheorghe Flutur susţine că Victor Ponta este satanist pentru că înjură în biserică

Gheorghe Flutur susţine că Victor Ponta este satanist pentru că înjură în biserică
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    17 Sep 2011   •   19:07

Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, că preşedintele PSD, Victor Ponta, a devenit, dintr-un tânăr stalinist de Bucureşti, un satanist, pentru că înjură în biserică, relatează Mediafax.

Prim-vicepreşedintele PDL a făcut această afirmaţie vorbind despre programul de guvernare pe care îl prezintă PSD. Gheorghe Flutur susţine că acesta este reprezentat doar de înjurături şi a făcut referire la criticile pe care i le-a adus Victor Ponta când a venit la Putna, la hramul mănăstirii..

"Vii în Bucovina şi înjuri? Asta e strategia lor electorală. Noi am fost prea buni şi am întors şi celălalt obraz. Victoraş, stai cuminte! Avem ac de cojoc, dar noi suntem ocupaţi cu administraţia locală. Eu am crezut şi afişa aşa băiatul acesta tânăr un stalinism de Bucureşti, dar a devenit un tânăr satanist. Vii şi înjuri la biserică? Oamenii vor taxa asta, nu acceptă aceste mizerii", a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur a atacat şi alianţa din PSD şi PNL, spunând că liberalii sunt "prizonierul" relaţiei, fiind trimişi "carne de tun" în zonele de care se teme "gardianul" PSD. Liderul democrat-liberal şi-a afirmat convingerea că USL nu va rezista.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur pdl Victor Ponta biserica
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close