Antena 3 CNN Politică Gheorghe Funar: Ilie Năstase va candida la europarlamentare pe lista PRM

Gheorghe Funar: Ilie Năstase va candida la europarlamentare pe lista PRM

Gheorghe Funar: Ilie Năstase va candida la europarlamentare pe lista PRM
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2014   •   12:18
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anunţat că Ilie Năstase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai, în timp ce fostul tenismen spune că a discutat cu Funar, dar că nu a luat încă o decizie întrucât nu ştie dacă îi va permite timpul.
Într-un comunicat al PRM transmis duminică şi semnat de Gheorghe Funar, acesta susţine că l-a invitat pe Ilie Năstase să candideze din partea partidului la alegerile europarlamentare, iar fostul jucător de tenis a acceptat.
"Patriotul Ilie Năstase a acceptat să candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (...) Preşedintele PRM i-a lansat invitaţia bunului român Ilie Năstase să candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion Ilie Năstase va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare", se arată în documentul citat. 
Contactat, duminică, de agenţia Mediafax, Ilie Năstase a spus că nu a luat încă o decizie privind participarea sa la alegeri, deoarece este implicat în organziarea turneului de tenis de la Bucureşti, BRD Năstase Ţiriac Trophy. 
"Am discutat cu domnul Funar şi cu domnul Vadim, dar nu am luat încă o decizie, pentru că nu ştiu cât timp am, deoarece sunt implicat în organziarea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy", a spus Năstase.
Întrebat de ce este din nou tentat să intre în politică, Năstase a răspuns: "Am zis să mă duc şi eu să vorbesc la Bruxelles, aşa cum fac şi alţii. Dar eu o să mă duc să vorbesc de bine despre România, nu aşa cum fac alţii. Am văzut că domnul Laszlo Tokes se dă român, dar nu prea pare, după cum vorbeşte la Bruxelles."
 

×
Parteneri
Accident teribil în Ialomiţa! Autocar plin cu pasageri, răsturnat în şanţ
x close