Antena 3 CNN Politică Gheorghe Nichita: Simirad a semnat desfăşurătorul evenimentelor de la Ziua Unirii, ştia de manifest

Gheorghe Nichita: Simirad a semnat desfăşurătorul evenimentelor de la Ziua Unirii, ştia de manifest

Gheorghe Nichita: Simirad a semnat desfăşurătorul evenimentelor de la Ziua Unirii, ştia de manifest
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Ian 2011   •   23:19

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a declarat, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, că preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad a luat parte la organizarea evenimentului de Ziua Unirii. Mai mult decât atât, fostul primar şi-a dat semnătura pentru pregătirile ce au fost făcute cu această ocazie.

“Domnu Simirad semnează tot desfăşurătorul evenimentelor de la această sărbătoare. Alături de el semnează prefectul şi apoi primarul şi comandantul garnizoanei”, a declarat primarul Nechita.

Mărturisirea vine ca răspuns la declaraţia lui Simirad, care i-a spus primarului Gheorghe Nechita să îi fie ruşine pentru modul de organizare evenimentul, care va rămâne în istorie drept o "manifestare odioasă" şi i-a spus primarului Gheorghe Nichita să îi fie ruşine pentru modul de organizare.

"Nu ieşenii au organizat acest miting. Noi am fi organizat un miting aşa cum ne este datina, de la moşi strămoşi. Din păcate, tot cei de la Bucureşti au venit ca să ne strice această sărbătoare şi să organizeze această anit-manifestare", a spus Simirad.

 


×
Subiecte în articol: Gheorghe Nichita
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close