Antena 3 CNN Politică Gheorghe Ştefan: Un preşedinte de partid care are onoare ar trebui să demisioneze după un asemenea eşec

Gheorghe Ştefan: Un preşedinte de partid care are onoare ar trebui să demisioneze după un asemenea eşec

Gheorghe Ştefan: Un preşedinte de partid care are onoare ar trebui să demisioneze după un asemenea eşec
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Apr 2012   •   09:55

Un preşedinte de partid care are onoare trebuie să demisioneze după un asemenea eşec  cum este căderea Guvernului, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, primar al municipiului Piatra Neamţ.
   
Gheorghe Ştefan susţine că, dacă Emil Boc va demisiona din funcţia de preşedinte al PDL, tot Biroul Politic Naţional îşi va depune mandatul.
   
''Normal este ca un preşedinte de partid, care are onoare, să îşi depună mandatul. Propunerea mea pentru conducerea interimară a partidului este domnul Vasile Blaga, pentru a conduce campania pentru alegerile locale. Dacă Emil Boc demisionează, a doua zi se poate convoca un colegiu director pentru a numi o conducere interimară. Domnul Boc trebuie să salveze situaţia în care se află acum partidul şi ar trebui să demisioneze. Este opinia şi a altor lideri de filiale'', a afirmat Gheorghe Ştefan.
   
Acesta consideră că în această variantă, după alegerile locale, trebuie convocat un congres al partidului în urma căruia să fie alese noile structuri de conducere.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close