Antena 3 CNN Politică Gigi Becali a decis să se alieze cu PDL în alegerile pentru Bucureşti

Gigi Becali a decis să se alieze cu PDL în alegerile pentru Bucureşti

Gigi Becali a decis să se alieze cu PDL în alegerile pentru Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Feb 2012   •   15:11

Preşedintele PNG, Gigi Becali, a declarat sâmbătă că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, conform Mediafax.

Becali a arătat că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.

Latifundiarul a făcut declaraţiile la sediul PDL Bucureşti, unde a avut loc o întâlnire cu vicepreşedintele PDL, Elena Udrea. Întâlnirea a durat mai mult de o oră.

„Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală, cu organizaţia Bucureşti. Dacă este surpriză şi aşa au hotărât aliaţeii mei nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali ăla pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul?”, a spus europarlamentarul.

Becali a precizat că ştie cine va fi candidatul PDL la Primăria Generală şi a subliniat că este o altă persoană decât aceea pe care o dorise el.

„Eu ştiu cine este. Eu am avut o altă opţiune, tot din PDL, dar ... eu vă pot spune ce opţiune am avut eu. Nu vă pot spune surpriza de care a zis doamna Udrea. Opţiunea mea a fost Negoiţă. Dar se pare că e o persoană care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant”, a spus Becali.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close