x close

Gigi Becali către Barroso: ?Să vă dea Dumnezeu ce i-a dat lui Solomon, înţelepciune? (VIDEO)

16 Sep 2009   •   16:26
Gigi Becali către Barroso: ?Să vă dea Dumnezeu ce i-a dat lui Solomon, înţelepciune? (VIDEO)
 George Becali

Preconizata alegere a lui Jose Manuel Barroso pentru un nou mandat de preşedinte al Comisiei Europene i-a oferit eurodeputatului George Becali prilejul să-l perieze pe acesta în stilul caracteristic. Cu gândul la mai vechiul său deziderat, lipirea sa de grupul PPE din care politicianul portughez face parte, Becali i-a recomandat lui Barroso să se roage devinităţii să-i dea atâta înţelepciune cât a primit legendarul rege Solomon.

Pentru europarlamentarul român programul lui Barroso pare să fie mai puțin important decât faptul că Barroso este "un om religios și creștin". "Vă votez pentru că eu cred că Europa are nevoie de un om religios şi creştin ca dumneavoastră, cu această educaţie", i-a spus marţi Becali preşedintelui în exerciţiu al CE.

"Eu cred că mâine, dumneavoastră veţi fi preşedintele Comisiei Europene şi vă rog domnule Barroso să vă rugaţi la Dumnezeu să vă dea ce i-a dat lui Solomon - înţelepciune. Înţelepciune pentru a conduce Comisia Europeană. Doamne ajută", a continuat Becali, ascultat atent de Barroso cu o mină uşor uimită.


GIGI BECALI, AL DOILEA DISCURS ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN


Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

George Becali PE José Manuel Barroso presedinte CE rege
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati