Antena 3 CNN Politică Gigi Becali, despre dosarul său: Când voi spune în PE ce s-a întâmplat, "vom fi de circul, circul circului!" (VIDEO)

Gigi Becali, despre dosarul său: Când voi spune în PE ce s-a întâmplat, "vom fi de circul, circul circului!" (VIDEO)

Gigi Becali, despre dosarul său: Când voi spune în PE ce s-a întâmplat, "vom fi de circul, circul circului!" (VIDEO)
Sursa foto: Gigi Becali
09 Iun 2009   •   14:14

Până să ajungă să ocupe un fotoliu în Parlamentul European, Gigi Becali mai are de rezolvat câteva probleme cu justiţia română.

Acuzat în dosarul de sechestrare de persoane, Becali nu are voie să părăsească ţara. Lucrurile s-ar putea clarifica marţi, când magistraţii vor judeca cererea de ridicare a interdicţiei.

Ajuns la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde a avut loc procesul, Gigi Becali nu a ratat ocazia de a face câteva declaraţii referitoare la mandatul de europarlamentar, proaspăt câştigat.

În opinia omului de afaceri, problemele din ţară nu îl vor împiedica să meargă la Bruxelles. Ba mai mult, Parlamentul European va fi de partea sa atunci când va povesti cum a fost tratat în dosarul sechestrării.

"Prima dată sunt audiat eu, în Parlamentul European. Şi vă daţi seama ce se va întâmpla acolo (...), când am să spun eu ce s-a întâmplat. Că după aia vom fi de circul, circul circului la tot globul pământesc, (...) pentru că eu o să spun acolo: Domne, trei tâlhari mi-au furat maşina şi eu i-am iertat, le-am dat whisky şi coniac să bea. Şi mi-am recuperat maşina. Îţi dai seama că am fi de circ? Asta se va întâmpla"

Întrebat ce va face în cazul în care nu i se va ridica controlul judiciar, omul de afaceri a răspuns: "Ce să fac? O să dansez, ce să fac? Eu mă duc la Bruxelles să-mi iau mandatul, care e problema mea?"




Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Gigi Becali audieri
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close