Antena 3 CNN Politică Gigi Becali, despre fostul ministru al Justiției Florin Iordache: „Om de calitate, dar a fost un fel de servitor”

Gigi Becali, despre fostul ministru al Justiției Florin Iordache: „Om de calitate, dar a fost un fel de servitor”

Gigi Becali, despre fostul ministru al Justiției Florin Iordache: „Om de calitate, dar a fost un fel de servitor”
10 Feb 2017   •   09:21

Gigi Becali a vorbit despre fostul ministru al Justiției Florin Iordache, pe care l-a catalogat drept „o victimă”, dar și „un fel de servitor” al președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Ăla era cel mai bun om al lor. A căzut ca un fel de victimă a lui Dragnea. (…) Eu îl cunosc bine. E un om de calitate el. Numai că el e victima lui Dragnea. Trebuia să plătească cineva și a plătit el. El e un om de calitate – eu îl cunosc. A, el n-a răspuns atunci pentru că el, fiind om drept, el n-a știut să răspundă minciunii – n-a știut să mintă. «Altă întrebare», «altă întrebare», că nu știa să mintă. E un om corect, un om drept și, neștiind să mintă, avea emoții, pentru că a fost prins cu o minciună care nu era a lui, ci era a lui Dragnea. Asta e părerea mea – eu îl cunosc bine de mulți ani. (…) Eu n-am fost critic al lui Iordache, ci al PSD-ului și al lui Dragnea. Pentru că n-au nicio vină nici Grindeanu, nici Iordache. Grindeanu are vină că a ținut-o așa, morțiș, că mințea în continuare. Vina lui Iordache este că n-a fost bărbat, să-l înfrunte pe Dragnea, ci a fost un fel de servitor. Asta este singura lui vină”, a declarat Becali pentru psnews.ro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Florin Iordache Liviu Dragnea
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close