Antena 3 CNN Politică Gigi Becali, pac-pac, online: ?Mi-am tras blog, hahalerelor!?

Gigi Becali, pac-pac, online: ?Mi-am tras blog, hahalerelor!?

Gigi Becali, pac-pac, online: ?Mi-am tras blog, hahalerelor!?
09 Oct 2008   •   11:35

De când se ştie, Gigi Becali spune lucrurilor pe nume. Un amănunt pe care latifundiarul din Pipera ni-l aminteşte încă de la primul său mesaj adresat într-o lume care până nu demult i se părea o glumă. Lumea blogger-ilor. Da, aţi citit bine. Gigi Becali, patronul Stelei şi liderul Partidului Noua Generaţie ? Creştin Democrat, şi-a ?tras blog?, deşi recunoaşte că nu se omoară cu scrisul, ?iar cu computerul nu sunt prieten?.
Dacă până acum ar fi râs cu poftă dacă îi zicea cineva să îşi facă un blog, Gigi Becali a decis, de bună voie şi nesilit de nimeni, să intre în această nouă lume. ?Consider că doar aşa pot vedea ce ecou au spusele mele în rândul românilor. Atunci când vorbesc în faţa camerelor de luat vederi sau sunt invitat la diverse emisiuni, pot afla doar că prezenţa mea a sporit sau nu audienţa, dar nu am nici cel mai mic indiciu despre reacţiile oamenilor. Opiniile jurnaliştilor care îmi judecă prestaţiile nu sunt întotdeauna corecte?, scrie liderul PNG-CD în primul său post de pe blog, intitulat ?Mi-am tras blog, hahalerelor!?
Pentru că nu îi place să scrie, Becali a anunţat din start că nu va sta nicio clipă în faţa tastaturii. El va dicta textele care vor fi scrise pe blogul lui, în acest fel măcar o persoană va auzi şi intonaţia vorbelor lui Gigi Becali. Acesta este de fapt şi singurul său regret cu privire la blogosferă, că fanii şi duşmanii lui înverşunaţi, din sport şi din politică, nu îi vor auzi intonaţia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close