Antena 3 CNN Politică Gigi Becali: Să fii fraier să nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are 5-6%, fără să mă chinui prea mult

Gigi Becali: Să fii fraier să nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are 5-6%, fără să mă chinui prea mult

Gigi Becali: Să fii fraier să nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are 5-6%, fără să mă chinui prea mult
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Feb 2012   •   15:36

"Preşedintele Traian Băsescu şi oamenii capabili din PDL, care cunosc politică, îşi dau seama că nu au nevoie de un om care citeşte două cărţi şi pe care nu-l ascultă nimeni de fapt, la televizor, când spune el ce a învăţat în cărţile alea şi care nu are nimic în buzunar - şi mă refer aici nu la bani, ci la acel capital politic- şi care nu aduce voturi, şi care nu foloseşte mişcării politice. Oamenii care cunosc politică îşi dau seama că au nevoie de oameni care aduc voturi, care au voce ascultată de către populaţie. Şi să fii fraier să nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are un 5-6% fără să mă chinui prea mult", a comentat Becali.

El i-a criticat dur în acest context pe fostul ministru Toader Paleologu şi pe europarlamentarul Cristian Preda.

"Nu ştiu dacă poate vreodată nici ăla care vorbeşte cu „r”, care a fost ministru la Cultură, cum îl cheamă ... Paleologu. Nici Paleologu, nici Cristian Preda nu pot face într-o luptă nici cât negru sub unghia mea. Asta nu cred că nu ştie un animal politic între ghilimele care se numeşte preşedintele Traian Băsescu. Ce nevoie să ai de Paleologu? Ar trebui să-i spună „Măi tată, du-te citeşte două, trei cărţi, vino la televizor şi rârâieşte-te cât vrei tu", a comentat europarlamentarul.

Pe de altă parte, Becali a spus că personal nu este interesat să candideze la alegerile legislative, spunând că doreşte să rămână în continuare europarlamentar.


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close