Antena 3 CNN Politică Gigi Becali "se dă" cu puterea ca să se apere: "Termin cu idealismul ăsta idiot" (VIDEO)

Gigi Becali "se dă" cu puterea ca să se apere: "Termin cu idealismul ăsta idiot" (VIDEO)

Gigi Becali "se dă" cu puterea ca să se apere: "Termin cu idealismul ăsta idiot" (VIDEO)
04 Mar 2010   •   12:51

Europarlamentarul Gigi Becali a explicat, joi, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "News Magazine", motivele pentru care şi-a schimbat atât de des opţiunile politice. Potrivit acestuia, dacă nu ar fi ajuns în Parlamentul European, ar mai fi fost arestat de câteva ori.

Gigi Becali susţine că, în perioada electorală, singurul lucru care face diferenţa este banul.

"La alegeri nu mai contează idealismul politic sau doctrina. La alegeri contează cine are cei mai mulţi bani şi cine cumpără voturile. Şi eu nu mai vreau să cheltui, că am cheltuit 10 milioane în politică. Aş mai cheltui 20, dacă aş şti că fac pragul (...) Dacă nu aş fi fost europarlamentar, cine ştie ce probleme aş mai fi avut acuma, cine ştie, mai mă arestau de două ori procurorii", a declarat Becali.

Europarlamentarul mai spune că e greu să te aperi în România şi că nu are rost să cheltuiască atât de mulţi bani în zadar. În consecinţă, el a decis să susţină pe oricne se află la putere.

"România este ţara tuturor posibilităţilor. Şi atunci, îmi e mult mai comod să fiu europarlamentar, ca să mă pot apăra. (...) Mă pun eu contra vântului? Mă dau şi eu cu Băsescu, cu PDL, cu Boc (...) Fac şi eu ca toată lumea şi termin cu idealismul ăsta idiot care-l am eu în sângele meu", a mai spus Becali.

GIGI BECALI DESPRE POLITICĂ




Vedeţi înregistrările emisiunii News Magazine


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali politica europarlamentar
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close