Antena 3 CNN Politică Gigi Becali se declară înfrânt: Mă voi retrage din politică o perioadă, poate pentru totdeauna

Gigi Becali se declară înfrânt: Mă voi retrage din politică o perioadă, poate pentru totdeauna

Gigi Becali se declară înfrânt: Mă voi retrage din politică o perioadă, poate pentru totdeauna
01 Dec 2008   •   08:52

Gigi Becali, preşedintele PNG-CD, şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile parlamentare şi s-a hotărât să iasă din politică. Partidul său a obţinut un scor de 1,9 % la Senat şi 1,7 % la Camera Deputaţilor. Patronul Stelei a mărturisit că nu cunoaşte, nici nu înţelege realităţile româneşti: ?Politica, pentru mine, e ceva care nu mi-am dat seama că e prea mult. E clar că pentru mine politica este o mare necunoscută. Nu cunosc România, nu cunosc românii?, a declarat Becali, citat de Gândul.
?Orice s-ar întâmpla, mă voi retrage o perioadă, poate pentru totdeauna?, a promis Becali, care spune, totuşi, că, în funcţie de rezultatele obţinute în colegiul în care a candidat, s-ar putea să revină pe scena politică după câţiva ani, "sub o altă formă".
Liderul PNG-CD recunoaşte că, dacă ar fi să renunţe complet la visurile sale politice, nu ar face-o înaintea unei ?spovedanii publice?, în care le va cere iertare adversarilor săi.
?O să cer scuze de la liderii politici pe care i-am jignit şi cu care m-am luptat de-a lungul vremurilor?, a precizat Becali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close