Antena 3 CNN Politică Gigi Neţoiu, la judecata PSD. Adjunctul demisionarului Gabriel Oprea riscă excluderea din partid

Gigi Neţoiu, la judecata PSD. Adjunctul demisionarului Gabriel Oprea riscă excluderea din partid

Gigi Neţoiu, la judecata PSD. Adjunctul demisionarului Gabriel Oprea riscă excluderea din partid
Sursa foto: Gigi Netoiu
16 Ian 2009   •   14:26

Prim-vicepreşedintele comisiei de integritate şi arbitraj a PSD, Doru Giugulea, a declarat vineri că va propune excluderea lui Gigi Neţoiu din partid. Comisia internă a PSD va mai analiza şi situaţia lui Gabriel Oprea întrucât, susţine Giugula nu a primit demisia acestuia.
Giugulea ne-a declarat că este posibil să discute şi propunerea de excluderea lui Gabriel Oprea din partid, în condiţiile în care la comisie nu a parvenit nici un document care să ateste demisia acestuia."Noi nu am primit sau văzut această demisie", a spus reprezentantul PSD, recunoscând că în cazul în care vor primi acest document, discuţia pe tema Oprea nu-şi va mai avea obiectul.
În ceea ce priveşte situaţia de la PSD Ilfov, ai căror membri au protestat faţă de sncţiunile dictate în cazul lui Oprea printr-un miting, Giugulea a precizat că se va discuta excluderea lui Gigi Neţoiu, vicepreşedinte PSD Ilfov, dar şi atitudinea altor membri ai filialei, urmând a se trage concluziile de rigoare. "În politică nu e ca la fotbal" a comentat el, referindu-se la mitingul organizat de Oprea la sediul central al PSD în sprijinul lui Oprea.
Giugulea a mai adăugat că împreună cu colegii săi va analiza şi alte cazuri. "Nu ne-am mai întrunit de ceva vreme şi s-a adunat ceva de muncă. În ultima perioadă partidul a dat dovadă de prea multă înţelegere faţă de membrii săi", a mai spus el.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close