Antena 3 CNN Politică Gorghiu: Guvernul Grindeanu pică. Se întorc tehnocrații

Gorghiu: Guvernul Grindeanu pică. Se întorc tehnocrații

Gorghiu: Guvernul Grindeanu pică. Se întorc tehnocrații
06 Apr 2017   •   17:22

Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a prezentat, joi, într-un interviu pentru DCNews, un scenariu șocant referitor la Guvernul Grindeanu.

Motivul? Legea salarizării unice.

"Până acum, orice guvern care a discutat despre Legea salarizării unice și-a frânt gâtul. Și se va întâmpla acest lucru și cu acest guvern, chiar dacă Sorin Grindeanu s-a spălat pe mâini de lege și a trimis-o spre Parlament, eu tot cred că va rămâne de gâtul domniei sale croiala proastă a legii. Pe mine nu mă încălzește deloc să aud că se măresc salariile la bugetari câtă vreme nu îmi spune nimeni că această lege are și niște criterii de performanță pentru bugetari.

Pe mine nu mă încălzește că aud în fiecare zi cum se dublează și triplează salariile la bugetari, dacă acest lucru înseamnă că mediul privat va rămâne cu mult în urmă și cu salarii mai mici decât la stat."

"Eu cred că acest Guvern nu își va termina mandatul din pricina insatisfacțiilor economice. Eu nu mă dezic de faptul că am susținut guvernul Cioloș. Numai că domnul Dragnea este cel care a făcut dansul "îl susținem, dar îl lovim din Parlament." Nu exclud ca domnul Dragnea să susțină un nou prim-ministru tehnocrat. A mai făcut-o o dată," a declarat Alina Gorghiu la DCNews LIVE.

,

 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close