Antena 3 CNN Politică Gorghiu îi vede pe Iohannis și PNL pe un trend crescător. Sondaj IMAS: Președintele și liberalii pierd în încredere

Gorghiu îi vede pe Iohannis și PNL pe un trend crescător. Sondaj IMAS: Președintele și liberalii pierd în încredere

Gorghiu îi vede pe Iohannis și PNL pe un trend crescător. Sondaj IMAS: Președintele și liberalii pierd în încredere
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook
de M.Z.    |    08 Noi 2017   •   16:16

Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, miercuri, de un trend crescător pentru partidul pe care îl reprezintă și despre o cotă ridicată de încredere în președintele Klaus Iohannis, deși sondajul IMAS arată o scădere, atât în ce-i privește și liberali, cât și pe șeful statului.

”Chiar nu știu să vă explic de ce scade președintele cu 2%. Cota de încredere a președintelui este categoric destul de mare sau foarte mare, nu cred că are cineva emoții pentru două procente. În schimb, mă bucur să văd că, în cam toate sondajele de opinie, PNL este pe un trend crescător. (...) Văd un puls, oamenii sunt mai atenți la PNL”, a spus fostul lider al PNL, Alina Gorghiu, miercuri, la emisiunea Esențial, de la Antena 3.

În ce privește scăderea de câteva procente a PSD, arătată de sondajul IMAS, Gorghiu este de părere că ”încrederea în Dragnea și Tudose nu are cum să fie altfel, decât din ce în ce mai scăzută”.

Liviu Dragnea, Mihai Tudose și Klaus Iohannis sunt în picaj în ceea ce privește încrederea românilor. O arată datele comparative ale sondajelor realizate în fiecare lună de IMAS și care au fost date publicității miercuri.

De asemenea, în ce privește PNL, sondajul arată o scădere de câteva procente.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PNL Esential Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close