Antena 3 CNN Politică Gorghiu: PNL va depune o moţiune de cenzură

Gorghiu: PNL va depune o moţiune de cenzură

Gorghiu: PNL va depune o moţiune de cenzură
de O.P.    |    S.T.    |    05 Ian 2015   •   14:42
UPDATE 14.30 - Noul PNL începe anul cu un atac la guvernul Ponta. Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au anunţat că liberalii îşi doresc alegeri anticipate şi că urmează să depună moţiune de cenzură. Acum, se lucrează la programul de guvernare, în varianta PNL. 

“S-au luat câteva decizii politice împreună cu colegii noştri. (...) Suntem în etapa în care se merge spre finalizarea proiectului de viziune guvernamentală. Pe data de 28 februarie este data limită de a prezenta programul de guvernare", a declarat Alina Gorghiu, luni, la finalul întâlnirii comisiei paritare PDL-PNL.

"Ne dorim alegeri anticipate. (...) Vom depune o moţiune de cenzură pe care o vom stabili ca temă şi ca dată în următoarea şedinţă după prezentarea programului de guvernare".

"Am generat componenţa a două comisii tehnice: una care va elabora un raport privitor la criteriile de unificare în organizaţiile judeţene şi una parlamentară”, a mai declarat Alina Gorghiu, luni, după întâlnirea cu Vasile Blaga.

Ştirea iniţială:

PDL şi PNL nu au ajuns încă la un consens cu privire la modul în care va fi organizată noua formaţiune. Copreşedinţii noului PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, se întâlnesc astăzi pentru a pune la punct organizarea formaţiunii.

Fuziunea celor două partide a devenit oficială încă din luna octombrie a anului trecut iar aceasta este prima şedinţă comună de după alegeri a PDL şi PNL.

Liberalii trebuie să-şi stabilească poziţia faţă de legea migraţiei aleşilor locali de la un partid la altul, pe care PSD ar urma s-o trimită în Parlament.

×
Subiecte în articol: PNL pdl vasile blaga Alina Gorghiu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close