Antena 3 CNN Politică Semnal important transmis de Alina Gorghiu: "Cred în axa reformatoare Iohannis – Cioloș - PNL"

Semnal important transmis de Alina Gorghiu: "Cred în axa reformatoare Iohannis – Cioloș - PNL"

Semnal important transmis de Alina Gorghiu: "Cred în axa reformatoare Iohannis – Cioloș - PNL"
Sursa foto: Foto: Facebook / Alina Gorghiu
14 Oct 2016   •   11:28

E corectă şi aşteptată decizia lui Dacian Cioloş de a-şi continua proiectele începute, susţine liderul liberalilor, Alina Gorghiu, arătând că ''e nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte''.

"E corectă şi aşteptată decizia lui Dacian Cioloş de a-şi continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este ştiut că noi le-am susţinut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaştem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi priorităţile PNL - o economie competitivă, o administraţie modernă, sisteme de educaţie şi sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiţii publice şi, în general, un stat cinstit cu cetăţenii săi - atunci, se confirmă drumul comun. E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloş-PNL", a scris Gorghiu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, joi seară, că, în perioada următoare, va prezenta public o platformă de principii, valori şi proiecte care vor reflecta experienţa din lunile de guvernare.

"Dincolo de ceea ce afirmă PNL şi USR acum, e important să avem o discuţie pe nişte principii, pe nişte valori, pe nişte teme mari pe care şi eu cred că trebuie să lucrăm în perioada imediat următoare şi apoi cetăţenii trebuie lăsaţi să decidă dacă aceste principii, teme pot face obiectul unui program de guvernare. (...) Îmi propun ca în perioada imediat următoare să vin cu aceste principii, cu aceste valori, cu proiectele pe care le-am început şi care, din punctul meu de vedere, ar putea fi continuate şi în măsura în care va exista o susţinere a acestor proiecte... Nu un program de guvernare, programul de guvernare este apanajul partidelor care participă la alegeri, dar cu o astfel de platformă, cu un astfel de proiect care să reflecte cumva experienţa pe care am acumulat-o în aceşti ani, şi să spun aşa, legământul pe care l-aş lăsa pentru perioada următoare, cu asta da, pot să contribui la dezbaterea ce va avea loc în perioada următoare", a declarat Cioloş.

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close