Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu atacă PSD în problema furnizării cu apă caldă în Capitală: PSD minte! Să nu se mai victimizeze!

Alina Gorghiu atacă PSD în problema furnizării cu apă caldă în Capitală: PSD minte! Să nu se mai victimizeze!

Alina Gorghiu atacă PSD în problema furnizării cu apă caldă în Capitală: PSD minte! Să nu se mai victimizeze!
07 Sep 2016   •   18:09

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, consideră că ELCEN se foloșește de șantaj pentru a-și primi banii cuveniți, după ce compania a anunțat că va întrerupe furnizarea apei calde pentru jumătate din locuitorii Bucureștiului.

”Este un șantaj economic pe care îl face ELCEN. Este vorba de o datorie istorică, pe care ELCEN dorește să o plătim urgent. Ceea ce nu s-a făcut 9-10 ani de zile, se dorește să se facă în câteva luni, punând în pericol bugetul Capitalei. Nu este normal așa ceva. Am avut o discuție cu domnul Victor Grigorescu, ministrul Energiei, am avut în el un partener constructiv, deschis. Conducerea ELCEN ne-a notificat că se va proceda la oprirea apei calde, dacă nu plătim această datorie istorică. Nu poate fi plătită în câteva luni. Apa caldă și căldura în Capitală nu sunt doar responsabilitatea Primăriei Capitalei. Noi am plătit, suntem cu subvenția la zi, ne-am făcut datoria” a spus Gabriela Firea.

În schimb, copreședintle PNL, Alina Gorghiu, a acuzat PSD, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că minte:

"PSD minte, dar nu mai e nicio știre asta

Criza furnizării apei calde din București este tratată, așa cum eram obișnuiți de PSD prin manipulare și perdele de fum în ciuda impactului masiv pe care îl are asupra bucureștenilor. Stânga are toată puterea locală în București, toți primarii, majorități în consiliile locale, acum, când au dat de greu și i-au adus pe bucureșteni într-o situație absurdă au dispărut cu toții ... în ceață. Foarte multi bucureșteni sunt cu facturile la întreținere plătite la zi dar acest lucru nu le mai ajuta acum la nimic pentru ca nu mai pot să beneficieze de un serviciu public extrem de important. Ce pot face ei? Să ceară Primăriei să le compenseze pierderea?!
Reamintesc tuturor că lunea viitoare începe școala. Primarul General trebuie sa ne spună imediat câte școli sunt afectate de această problema. Mai pot ele funcționa în siguranța? Și câte unități medicale, câte unități de alimentație publică s.a.m.d. sunt lipsite de apă caldă?
Trebuie spus că actuala conducere a ELCEN este susținută de PSD, poate de aceea a și fost chemată la ordine de Dragnea azi. Dar în ce calitate e Dragnea for decizional pe problemele bucureștenilor? E cumva Primar General ales? Sau îi ține locul doamnei Firea...
Lipsa totală de decenta și de profesionalism din partea PSD este șocantă.
Trebuie sa spunem clar și sa audă și Dragnea: în cazul crizei apei calde victimele reale sunt bucureștenii; PSD să nu se mai victimizeze că nu este cazul. Aleșii săi locali să treacă la treabă ca au toate mijloacele pentru aceasta (au până și un vicepremier care provine din PSD!)
", scrie Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close