Antena 3 CNN Politică Graţiela Gavrilescu (PUSL): "Tupeul USR nu are limite! Cei care au distrus PNRR vor să dea lecții de guvernare"

Graţiela Gavrilescu (PUSL): "Tupeul USR nu are limite! Cei care au distrus PNRR vor să dea lecții de guvernare"

Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, i-a răspuns lui Cătălin Drulă, preşedintele USR, după ce acesta a anunţat o criză economică cu impact puternic asupra României.

Graţiela Gavrilescu (PUSL): "Tupeul USR nu are limite! Cei care au distrus PNRR vor să dea lecții de guvernare"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2022   •   16:59

"Previziunile domnului Cătălin Drulă, președintele USR, privind o criză economică cu impact puternic asupra României, nu fac nimic altceva decât să arate, încă o dată, singurul lucru la care USR se pricepe: vorbele goale.

Un partid caracterizat de zero realizări la guvernare, dar campion la demagogie, nu poate da lecții privind modul în care o țară trebuie guvernată. Singurul lucru notabil realizat de Cătălin Drulă în cele nouă luni de mandat la Ministerul Transporturilor a fost sporirea impresionantă a averii domniei sale. În mai puțin de un an, banii din conturi s-au înmulțit de câteva ori, iar investițiile au crescut de 100 de ori.

Ceea ce vedem astăzi este o încercare lamentabilă de a deturna atenția de la un lucru extrem de important, faptul că USR este partidul care a distrus Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Obiective absurde și nerealiste au fost asumate de USR în numele tuturor românilor, iar acum suntem în situația de a încerca să reparăm ceea ce se poate, încercând să găsim soluții la măsurile aberante din PNRR, așa cum este plafonul maxim de 9,4% din PIB pentru pensii.

USR și-a dat deja măsura (in)competenței și, de aceea, nimic din ceea ce spun nu poate avea greutate", a declarat Grațiela Gavrilescu.

×
Subiecte în articol: gratiela gavrilescu PUSL
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close