Antena 3 CNN Politică Greii din PDL se întrunesc pentru a rezolva cea mai spinoasă problemă. Conducerea partidului rămâne în derivă

Greii din PDL se întrunesc pentru a rezolva cea mai spinoasă problemă. Conducerea partidului rămâne în derivă

Greii din PDL se întrunesc pentru a rezolva cea mai spinoasă problemă. Conducerea partidului rămâne în derivă
de O.P.    |    19 Iun 2012   •   05:41

Consiliul naţional de conducere al PDL se va întruni azi pentru a discuta propunerea Colegiului Director de organizare a Convenţiei Naţionale extraordinare. La reuniune vor participa cei mai importanţi lideri democrat-liberali din teritoriu.

Unii dintre aceştia, cum este Gheorghe Falcă, ar putea încerca din nou să susţină varianta unei conduceri interimare, dar cu slabe şanse de reuşită.

Cei mai mulţi democrat-liberali îl văd pe Vasile Blaga ca viitor preşedinte al partidului, deşi aceasta nu şi-a anunţat explicit intenţia de a candida. O altă variantă este Mihai Răzvan Ungureanu, dar acesta nu este membru de PDL. Mai mult decât atât, fostul premier a declarat că nici nu doreşte sa se încrie în acest partid.

Nici Ungureanu nu declarat că ar dori să candideze pentru o funcţie de conducere. Preşedintele demisionar Emil Boc a spus că nu s-a discutat despre posibilitatea invitării preşedintelui Traian Băsescu la Convenţia extraordinară a PDL.



×
Subiecte în articol: pdl
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close