Antena 3 CNN Politică Greii PSD, revoltaţi pe ?arogantul? Geoană

Greii PSD, revoltaţi pe ?arogantul? Geoană

Greii PSD, revoltaţi pe  ?arogantul? Geoană
Sursa foto: geoana presedinte
10 Mar 2009   •   03:37

Baronii PSD au început să fie nemulţumiţi de prestaţia liderului partidului. Supărarea lor a fost generată de încercarea lui Mircea Geoană de a suspenda din funcţie doi alţi şefi de filială dintre cei afiliaţi liderilor rivali Iliescu, Năstase şi Mitrea. Este vorba despre preşedintele interimar de la Tulcea, Dan Verbina, un membru al grupării Mitrea, şi despre preşedintele PSD Buzău, senatorul Ion Vasile.
Acesta din urmă declarase la sfârşitul săptămânii trecute că a primit de la un coleg de partid suma de 200.000 de euro pentru a asigura instalarea ca prefect a lui pe Petre Emanoil Neagu, fost lider al PNL Buzău, scrie Cotidianul.
În şedinţa BPN a formaţiunii, liderul de la Dâmboviţa, Ion Stan, acuza că Geoană vrea să suspende un preşedinte de judeţ în BPN. ?Este nestatutar şi eu nu vreau să fiu părtaş la o asemenea porcărie! Am citit în presă că faci epurări, spune-ne şi nouă dacă este adevărat, dacă vrei să ne schimbi din funcţii?

Preşedintele PSD s-a confruntat cu mârâielile baronilor şi la finalul săptămânii trecute, la Piteşti, unde, în cadrul întâlnirii cu şefii de organizaţii din Muntenia, a fost acuzat de mai mulţi dintre aceştia că a devenit ?arogant ca Năstase?. Preşedinţii de la Prahova şi Ialomiţa i-au reproşat lui Mircea Geoană că şi-a creat o comunicare exclusivă cu un anumit grup din PSD, în vreme ce celorlalţi lideri judeţeni nu le mai răspunde la telefon.

Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close