Antena 3 CNN Politică Grindeanu a arătat cartea ”care nu există”. Premierul răspunde celor care spun că a devenit asistent universitar cu ”un volum inexistent”

Grindeanu a arătat cartea ”care nu există”. Premierul răspunde celor care spun că a devenit asistent universitar cu ”un volum inexistent”

Grindeanu a arătat cartea ”care nu există”. Premierul răspunde celor care spun că a devenit asistent universitar cu ”un volum inexistent”
Sursa foto: Foto: Facebook / Sorin Grindeanu
de M.Z.    |    10 Mar 2017   •   15:28

Premierul Sorin Grindeanu a postat vineri, pe Facebook, două fotografii cu coperțile cărții scrise de el și tatăl lui, volum despre care s-a spus recent în presă că nu ar exista.

”Aceasta este cartea care ”nu există”, a scris șeful Guvernului la postarea cu cartea intitulată "Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă".

Reacția lui Sorin Grindeanu vine după ce Pressone.ro a scris recent că premierul a obţinut postul de asistent universitar cu ”un volum inexistent”.

”Pentru a obţine, în anul 2000, gradul didactic de asistent universitar, Sorin Grindeanu a folosit cel puțin o carte a cărei existenţă nu a dovedit-o încă, după mai bine de două luni de când este premierul României”, a scris publicația amintită.

De asemenea, mai spune Pressone.ro, ”au trecut 17 ani şi volumul nu este de găsit nici astăzi în vreo bibliotecă universitară sau județeană, şi nici la Biblioteca Națională din Bucureşti, care, teoretic, arhivează tot ce se publică în ţară”.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu carte
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close