Antena 3 CNN Politică Grindeanu admite existența unei ”fracturi logice” în evaluarea lui Toader, de la Justiție

Grindeanu admite existența unei ”fracturi logice” în evaluarea lui Toader, de la Justiție

Grindeanu admite existența unei ”fracturi logice” în evaluarea lui Toader, de la Justiție
Sursa foto: Foto: gov.ro
30 Mar 2017   •   21:46

Sorin Grindeanu a declarat, joi, la un post de televiziune, că poate pare "o fractură logică" în firul evaluării făcute de ministrul Justiţiei pe tema activităii Ministerului Public, admiţând că "poate chiar e", dar a precizat că rolul lui Tudorel Toader a fost de restabilire a echilibrului între puteri, aşa cum a cerut CCR, lucru care s-a întâmplat, scrie news.ro.

Întrebat, la România TV, despre evaluarea lui Tudorel Toader, care a prezentat motive de măsuri penalizatoare, dar nu le-a şi livrat, premierul a admis că "pare o fractură de logică".

"Poate pare o fractură de logică şi poate chiar şi e în firul acelei evaluări. Vreau să vă spun că acea evaluare este 90%, poate chiar mai bine, despre decizia CCR şi modul în care aceste instituţii au greşit. (...) Din decizia CCR se spune exact unde s-a greşit", a explicat el.

Prim-ministrul a afirmat că evaluarea lui Tudorel Toader dă exemple cu privire la greşelile DNA şi ale Ministerului Public, aşa cum au fost ele evidenţiate de CCR, însemnând că ministrul şi-a făcut treaba.

"Rostul Ministerului Justiţiei şi al ministrului este să restabilească acest echilibru (între puteri - n.r.)", a precizat el.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu tudorel toader
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close