Grindeanu: Am avut o discuţie cu Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri

de M.Z.    |    27 Mar 2017   •   20:11
Grindeanu: Am avut o discuţie cu Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri Foto: gov.ro

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri, precizând că aşteaptă decizia şefului statului. 

"Am trimis nominalizările. Am avut o discuţie cu dânsul, prin care i-am transmis modificările pe care le-am transmis. Aştept din partea dânsului decizia", a declarat premierul Grindeanu, luni seară, răspunzând la o întrebare. 

Anterior, Grindeanu anunţase că a luat act în şedinţa coaliţiei de guvernare de retragerea sprijinului politic al ALDE pentru Daniel Constantin şi că va înainta luni preşedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniştri. 

Potrivit prim-ministrului, nominalizările pe care le va trimite la Cotroceni 'şi-au primit susţinerea politică în forul de conducere de la ALDE'. 

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminică să o propună pentru funcţia de ministru al Mediului şi viceprim-ministru pe Graţiela Gavrilescu, în prezent ministru pentru Relaţia cu Parlamentul

Pentru funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Biroul Politic Central îl susţine pe liderul grupului senatorilor ALDE, Viorel Ilie. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close