Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, atac la Dragnea în ultima declarație la Guvern: „M-a pus pe gânduri dorinţa unui singur om de a face rău”

Sorin Grindeanu, atac la Dragnea în ultima declarație la Guvern: „M-a pus pe gânduri dorinţa unui singur om de a face rău”

Sorin Grindeanu, atac la Dragnea în ultima declarație la Guvern: „M-a pus pe gânduri dorinţa unui singur om de a face rău”
28 Iun 2017   •   15:31

Sorin Grindeanu a dat ultima sa declarație la Guvern. Acesta a prezentat rezlizările Executivului său, din cele cinci, dar nu a ezitat nici să îl atace pe liderul PSD Liviu Dragnea.

„Acest Guvern a venit la putere ca urmare a unui vot însemnat al Românilor dat PSD-ului. Prin acel vot, Guvernnul avea mare susținere în Parlament și putea pune în aplicare măsurile corecte pentru români. Existau toate premisele ca România să o ducă mai bine. Pentru mine, aceste 6 luni reprezintă o experiență semnificativă”, a declarat Sorin Grindeanu.

„Există și un lucru care m-a pus pe gânduri. Dorința unui singur om de a face rău și de a strânge cât mai multă putere într-o singură mână”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu spune că viitorul şef al Executivului ar trebui să schimbe echipa de la ANAF. „Îl îndemn pe domnul viitor prim-ministru  să schimbe echipa de la ANAF.  L-aş ruga pe domnul Tudose să se aplece  asupra activităţii actualei echipe de conducere de la ANAF”, a spus Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilanţului activităţii sale.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close