Gumă de mestecat, piramidon şi bani, în urnele de vot de la moţiunea de cenzură (VIDEO)

15 Iun 2010   •   19:45
Gumă de mestecat, piramidon şi bani, în urnele de vot de la moţiunea de cenzură (VIDEO)

Rezultatul moţiunii de cenzură a fost unul nefavorabil parlamentarilor din Opoziţie. 228 de senatori şi deputaţi au votat în favoarea moţiunii, pentru adoptarea acesteia fiind necesare 236. În urnele de vot nu s-au găsit, însă, numai bile albe şi negre, ci şi diverse obiecte şi chiar bani.

Senatorul liberal Mihai Voicu a declarat, marţi, cu puţin timp înainte anunţului oficial privind moţiunea de cenzură, că în urnele de vot s-au găsit un piramidon, cocoloaşe de gumă de mestecat, precum şi o monedă.

La rândul său, social-democratul Valeriu Zgonea a declarat că în urne au fost găsite "gumă de mestecat şi o monedă", pe care le-a şi arătat reporterilor prezenţi la Parlament.


Potrivit Mediafax, unul dintre cei care au introdus alte obiecte în urne a fost deputatul PSD Cătălin Nechifor. Acesta a introdus în urna neagră o bancnotă un leu, însă după ce a votat pentru moţiune. Potrivit sursei citate, el a  declarat că este o modestă contribuţie din partea unui pensionar sucevean în gaura neagră a Guvernului Boc.

"Am introdus un leu în urna neagră, ca un simbol, că în gaura neagră a Guvernului Boc se vor duce toţi banii tăiaţi de Boc din pensii şi salarii", a spus Nechifor.

Moţiunea de cenzură depusă de Alianţa PSD+PC a picat, marţi, cu 228 de voturi "pentru", faţă de 236 câte erau necesare. Din cei 471 de parlamentari, au fost prezenţi doar 458.

Antena3.ro

Parteneri
x close