Antena 3 CNN Politică Gumă de mestecat, piramidon şi bani, în urnele de vot de la moţiunea de cenzură (VIDEO)

Gumă de mestecat, piramidon şi bani, în urnele de vot de la moţiunea de cenzură (VIDEO)

Gumă de mestecat, piramidon şi bani, în urnele de vot de la moţiunea de cenzură (VIDEO)
15 Iun 2010   •   19:45

Rezultatul moţiunii de cenzură a fost unul nefavorabil parlamentarilor din Opoziţie. 228 de senatori şi deputaţi au votat în favoarea moţiunii, pentru adoptarea acesteia fiind necesare 236. În urnele de vot nu s-au găsit, însă, numai bile albe şi negre, ci şi diverse obiecte şi chiar bani.

Senatorul liberal Mihai Voicu a declarat, marţi, cu puţin timp înainte anunţului oficial privind moţiunea de cenzură, că în urnele de vot s-au găsit un piramidon, cocoloaşe de gumă de mestecat, precum şi o monedă.

La rândul său, social-democratul Valeriu Zgonea a declarat că în urne au fost găsite "gumă de mestecat şi o monedă", pe care le-a şi arătat reporterilor prezenţi la Parlament.


Potrivit Mediafax, unul dintre cei care au introdus alte obiecte în urne a fost deputatul PSD Cătălin Nechifor. Acesta a introdus în urna neagră o bancnotă un leu, însă după ce a votat pentru moţiune. Potrivit sursei citate, el a  declarat că este o modestă contribuţie din partea unui pensionar sucevean în gaura neagră a Guvernului Boc.

"Am introdus un leu în urna neagră, ca un simbol, că în gaura neagră a Guvernului Boc se vor duce toţi banii tăiaţi de Boc din pensii şi salarii", a spus Nechifor.

Moţiunea de cenzură depusă de Alianţa PSD+PC a picat, marţi, cu 228 de voturi "pentru", faţă de 236 câte erau necesare. Din cei 471 de parlamentari, au fost prezenţi doar 458.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vot motiune cenzura urne pastila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close