Antena 3 CNN Politică Cât va rezista Guvernul Cioloș? Analiza numerologului Voropchievici

Cât va rezista Guvernul Cioloș? Analiza numerologului Voropchievici

Cât va rezista Guvernul Cioloș? Analiza numerologului Voropchievici
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Ian 2016   •   19:06

Anul 2016 este un an foarte important pentru România, prin prisma alegerilor care bat la ușă. Dar pare să fie și un an foarte tensionat, cu proteste de stradă, scandal și multe probleme financiare.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri Ascunnse, ce urmează să se întâmple în anul 2016.

"Este un guvern de tranziție, se caută soluții pe fugă, dar sunt oameni care nu sunt în contact real cu realitatea țării, necesitățile, cerințele. Și acolo unde e deja ceva bun, vin cu amendamente. Oamenii cer un minim de 45% procenteaj din salariul minim. Se vin cu amendamente în detrimentul clasei de jos. Mi se pare firesc ca anul să fie unul foarte focos. E un an aprig. Toată lumea încearcă să tragă undeva, dar cei de jos, masele sunt cele mai impactate. Se întețesc mișcările de stradă. Nu doar la noi, peste tot în lume. Guvernare slabă, orientare proastă."

"România se va împrumuta de mulți bani, este un an fantastic de greu, mai ales prin lipsa lichidităților. Muncă multă, bani groaznic de puțini", a explicat Voropchievici.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close