Antena 3 CNN Politică Guvernul Boc a aprobat proiectul de buget pentru 2010

Guvernul Boc a aprobat proiectul de buget pentru 2010

Guvernul Boc a aprobat proiectul de buget pentru 2010
23 Dec 2009   •   21:42

Proiectul de buget pentru 2010 a fost aprobat, miercuri, de Guvern. Acesta va fi transmis Parlamentului pentru a fi dezbătut în regim de urgenţă, transmite Mediafax. "Proiectul de buget va fi înaintat Parlamentului joi, la ora 14.00, pentru a fi aprobat la începutul lunii ianuarie", a spus Boc, citat de Mediafax.

La finele şedinţei de Guvern prim-ministrul Emil Boc a precizat că proiectul de buget pentru anul viitor ia în calcul o rată a inflaţiei de 3,7% şi o creştere economică de 1,3%. Premierul a declarat şi că scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi menţinută. În acelaşi timp, pensia socială minimă, în valoare de 350 de lei, urmează a fi majorată în funcţie de rata inflaţiei.

Prima şedinţă de Guvern a avut loc miercuri seară, imediat după jurământul depus de miniştrii Executivului la Palatul Cotroceni în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu.

Parlamentul a aprobat, miercuri, învestirea Guvernului Boc, cu 276 de voturi "pentru" şi 135 de voturi "împotrivă", cu aportul câtorva zeci de voturi venite din zona deputaţilor şi senatorilor PSD şi PNL.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proiect de buget buget guvernul Boc
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close