Antena 3 CNN Politică ”Guvernul Cioloș ne-a dus în urmă cu cinci ani”. Cine a atacat echipa condusă de premier

”Guvernul Cioloș ne-a dus în urmă cu cinci ani”. Cine a atacat echipa condusă de premier

”Guvernul Cioloș ne-a dus în urmă cu cinci ani”. Cine a atacat echipa condusă de premier
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    19 Sep 2016   •   17:24

Vicepreședintele sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, este de părere că actualul guvern nu conduce bine, a dus țara în urmă cu cinci ani și ne-a ”debusolat”.

”Cea mai mare greșeală a fost cu acest guvern tehnocrat că ne-a dus în urmă cu cel puțin cinci ani. Eu prefer un guvern politic, oricare ar fi. Guvernul Cioloș nu a înțeles nimic și ne-a debusolat pe toți, a mers în urmă”, a spus Dumitru Coarnă, vicepreședinte SNPPC, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Totuși, șeful de la Sindicatul polițiștilor a admis că sunt doi miniștri în actualul guvern pe care îi apreciază: este vorba de ministrul de Interne Dragoș Tudorache și cel al Muncii, Dragoș Pîslaru.

”Îl apreciez pe noul ministru de Interne, Dragoș Tudorache. O bilă albă și pentru cel de la Muncă (ministrul Dragoș Pîslaru - n.r.), dar acest guvern a tras și trage România înapoi. Un guvern politic își asumă niște lucruri, plătește în fața electoratului, dar acest guvern în fața cui plătește”, a încheiat Dumitru Coarnă.

Citiți și Mesajul lui Dacian Cioloș pentru parlamentari: ”Nu intenţionăm să creştem nicio taxă şi niciun impozit”

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close