Antena 3 Politică Guvernul demis intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea lui Ungureanu

Guvernul demis intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea lui Ungureanu

01 Mai 2012   •   22:12
Guvernul demis intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea lui Ungureanu
Sursa foto: Foto: Mediafax

Guvernul intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a aproba proiectele de hotărâri restante care vor fi propuse de către miniştri, informează Mediafax, citând surse oficiale.
   
Şedinţa de guvern este prevăzută să înceapă la ora 15.00.
   
Surse guvernamentale au declarat, săptămâna trecută, că premierul Ungureanu a cerut miniştrilor, într-o reuniune organizată imediat după căderea Guvernului, să pregătească proiectele restante de hotărâri de guvern pe care Executivul demis le mai poate aproba până la instalarea unui nou Cabinet, anunţându-i că intenţionează să programeze miercuri o şedinţă de guvern.
   
În condiţiile în care moţiunea de cenzură a fost adoptată, Guvernul nu mai poate adopta decât acte normative pentru administrarea problemelor curente, până la instalarea noului Cabinet.
   
Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marţi, că va avea, tot miercuri, la ora 17.00, o primă întâlnire cu membrii propuşi pentru a face parte din Cabinetul său.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close