Antena 3 CNN Politică Guvernul trebuie SĂ PLECE dacă nu găseşte soluţii! Ioan Oltean, despre proteste

Guvernul trebuie SĂ PLECE dacă nu găseşte soluţii! Ioan Oltean, despre proteste

Guvernul trebuie SĂ PLECE dacă nu găseşte soluţii! Ioan Oltean, despre proteste
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Ian 2012   •   13:43
Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat că în situaţia în care Guvernul nu găseşte într-o lună soluţii la problemele oamenilor care au ieşit în stradă, atunci va trebui să plece.

Şi nu este singurul semnal că Executivul ar putea fi schimbat. Sunt multe voci care spun că premierului ar putea să i se ceară demisia după plecarea delegaţiei FMI.

"Poate că furat de acordul tacit al populaţiei privind reformele a crezut că se poate continua la nesfârşit, că populaţia va putea să aştepte la nesfârşit. Populaţia a venit şi a tras un semnal de alarmă extrem de puternic: ?opriţi-vă, am ajuns la maximă suportabilitate? Şi aici Guvernul trebuie să înţeleagă acest lucru şi să găsească soluţii de rezolvare a problemelor pentru că altfel nu există decât o singură soluţie: plecarea Guvernului. Este clar. Dacă Guvernul nici acum nu realizează care sunt dificultăţile ţării şi nu se apleacă cu mai multă atenţie asupra soluţiilor ce se impun, aceea e soluţia pe care o spune strada. Eu nu că ţin cu strada, mă solidarizez cu greutăţile oamenilor şi cu modul paşnic în care reacţionează", a spus Oltean, citat de Mediafax.

Secretarul general al PDL consideră că Guvernul ar trebui să vină cu soluţii în cel mult o lună.
 

 

 



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close