Antena 3 CNN Politică Guvernul vine cu precizări despre discuţia MRU-Ponta

Guvernul vine cu precizări despre discuţia MRU-Ponta

Guvernul vine cu precizări despre discuţia MRU-Ponta
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de M.Z.    |    14 Mar 2012   •   15:55

Discuţia telefonică pe care premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a avut-o marţi cu preşedintele PSD, Victor Ponta, a vizat exclusiv priorităţile legislative ale Executivului şi modul în care ele pot fi dezbătute în Parlament de către putere şi opoziţie, informează un comunicat de prsă al Guvernului, potrivit Agerpres.

"Discuţia pe care premierul a avut-o la telefon cu preşedintele PSD a vizat exclusiv priorităţile legislative ale Guvernului şi modul în care ele, înţelese ca reprezentând interesul naţional, pot fi dezbătute în Parlament de către Putere şi Opoziţie deopotrivă", a arătat miercuri Guvernul.

Priorităţile din perioada următoare sunt legate de legislaţia privind energia, dar dialogul trebuie să cuprindă şi aderarea României la spaţiul Schengen, precum şi Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

"Aceste priorităţi vizează în perioada imediat următoare legislaţia aferentă Pachetului 3 - energie. Premierul consideră că este corect din punct de vedere politic ca la această dezbatere să existe dialog între Opoziţie şi Putere. În opinia premierului, şi alte teme de interes naţional cum ar fi aderarea la spaţiul Schengen sau Mecanismul de Cooperare şi Verificare necesită un dialog între toţi actorii de pe scena politică, partide şi Guvern", se mai arată în precizarea Guvernului.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit despre discuţia telefonică pe care a avut-o cu preşedintele PSD, marţi seară, la Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close