Antena 3 CNN Politică Haina îl face pe... parlamentar

Haina îl face pe... parlamentar

Haina îl face pe... parlamentar
11 Oct 2015   •   12:24

Haina îl face pe om. Pe această deviză merg cei mai mulţi dintre cei care ne conduc. Chiar daca se sfiesc sa o spuna deschis, si de cele mai multe ori, spun ca nu ii intereseaza eticheta, multi dintre parlamentari defileaza in tinute create de designeri. Doamnele isi creeaza rochii la comanda, la care accesorizeaza, bineinteles, pantofi sau genti de mii de euro.

 
Totusi, la o simpla privire pe holurile Parlamentului, ne dam seama ca alesii sunt, de fapt, foarte atenti la felul in care se imbraca iar multi dintre ei isi creeaza haine pe comanda.
 
Staliana Miron, sau sexy senatoarea, cum i se mai spune, isi face cate trei rochii pe saptamana, la comanda. Banii pentru tinute nu vin din indemnizatia sa, ci de la sot si de la parinti, care o sustin financiar.
 
Nici Elena Udrea nu se sfieste sa spuna ca ii plac hainele scumpe si de firma. Hainele pe care le port se numara printre putinele bucurii pe care le am, marturisea in urma cu cativa ani deputatul.
 
Unii deputati sunt rebeli si nu vor sa asculte de nicio restrictie. Nici macar de avertismentele lui Valeriu Zgonea. Precum Remus Cernea.
 
Altii spun ca sunt mult prea dotati...intelectual, incat sa isi mai incarce gandirea si cu grija tinutei.
 
Senatorul Ionel Agrigoroaei, fost coleg de partid cu Steliana Miron, a cerut un salariu de 3.500 de euro, ca sa isi schimbe camasile in fiecare zi. "Poporul român, cetăţenii mei, ar trebui să conştientizeze că eu nu mă pot duce la întâlniri în haine de şantier sau în trening", declara senatorul in urma cu cateva luni.
 

×
Subiecte în articol: haine
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close