Antena 3 CNN Politică Honorius Prigoană şi-a recunoscut înfrângerea. Rezultate parţiale: Stroe - 68,79%; Prigoană - 31,20%

Honorius Prigoană şi-a recunoscut înfrângerea. Rezultate parţiale: Stroe - 68,79%; Prigoană - 31,20%

Honorius Prigoană şi-a recunoscut înfrângerea. Rezultate parţiale: Stroe - 68,79%; Prigoană - 31,20%
Sursa foto: prigoana
17 Ian 2010   •   22:53

Candidatul PD-L pentru postul de deputat în Colegiul 1, Honorius Prigoană, l-a felicitat pe candidatul PNL, Radu Stroe, după ce atât numărătoarea paralelă a PNL, cât şi primele rezultate parţiale l-au dau câştigător la alegerile de duminică seară. Prigoană a menţionat că se simte câştigătorul acestor alegeri, pentru că s-a luptat cu trei partide şi cu Primăria Sectorului 1.

Liberalul Radu Stroe a obţinut 68,79% din voturi la scrutinul parţial pentru Camera Deputaţilor, care a avut loc, duminică, în Colegiul 1 din Capitală, în timp ce democrat-liberalul Honorius Prigoană a fost votat de 31,20%, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Biroul Electoral. Astfel, după numărarea voturilor din 14 secţii din totalul de 25 deschise, Radu Stroe se afla în faţa contracandidatului său cu peste 2.000 de voturi în plus din totalul de aproape 6.000 de sufragii numărate.

"Îl felicit pe domnul Chiliman pentru această victorie, cât şi pe domnul Stroe. Dar îi asigur că voi urmări îndeaproape activitatea lor. Domnul Stroe începe un mandat scurt, direct în opoziţie. Să vedem ce va reuşi să facă în acest mandat", a spus Prigoană jr.

Radu Stroe i-a transmis contracandidatului său ca data viitoare să încerce să căştige alegerile fără să mai ceară ajutorul nimănui. În replică, Honorius Prigoană a admis că a pierdut mandatul de deputat, dar l-a avertizat pe contracandidatul său că a câştigat o bătălie, nu şi războiul.

"De fapt, eu sunt câştigătorul acestei lupte. Pentru că mi-am propus să am o campanie curată, de bun simţ. Vă asigur că nu voi renunţa la lupta politică. Voi câştiga alături de tineri, alături de PD-L, care a fost singurul partid care a avut curajul să susţină un tânăr de 23 de ani", a mai spus Honorius Prigoană, care s-a arătat convins că la alegerile din 2012 va obţine un mandat de parlamentar.

Rezultatele finale ale alegerilor din Colegiul 1 vor fi anunţate în cursul dimineţii la Biroul Electoral Municipal. Câştigătorul va fi validat, după care va depune juramântul în plenul Parlamentului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close