Antena 3 Politică Hrebenciuc flutură ramura de măslin: Nu e nevoie de sânge, azi, în partid, nu este timpul orgoliilor

Hrebenciuc flutură ramura de măslin: Nu e nevoie de sânge, azi, în partid, nu este timpul orgoliilor

04 Feb 2010   •   12:42
Hrebenciuc flutură ramura de măslin: Nu e nevoie de sânge, azi, în partid, nu este timpul orgoliilor
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc a încercat să se erijeze, joi, la Consiliul Naţional, în mesagerul păcii către toate taberele rivale din partid. El a făcut apel la social-democraţi să nu ceară sângele altor colegi şi să îngroape securea războiului declanşat încă din perioada 2004-2009.
"Atmosfera este destul de încărcată, după cum s-a văzut. Nu cred că azi avem nevoie de sânge în partid. Conflictele din perioada 2004-2009 trebuie să înceteze. Nu este timpul orgoliilor în PSD. Nu trebuie să facem propagandă la televizor înjurând partidul, trebuie o discuţie bărbătească în interiorul partidului, ca între colegi, nu ca între duşmani", a cerut Hrebenciuc.
El adat ca exemplu analizele pro şi contra apărute încă din decembrie anul trecut, în funcţie de interesele celor care le făceau, pe seama alegerilor prezidenţiale.
"Nu vreau să influenţez starea colegilor. Nu fac comentarii personale. Fiecare să îşi spună părerea. Îmi rezerv dreptul de a răspunde la întrebări. Fiecare dintre colegi ştie care au fost rezultatele obţinute în judeţe", a mai spus Hrebenciuc.
Între timp, fostul şef de campanie prezidenţială a distribuit membrilor Consiliului Naţional analiza alegerilor făcută de el şi de secretarul general al PSD Liviu Dragnea şi a precizat că va interveni doar pentru a răspunde întrebărilor legate de aceasta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hrebenciuc PSD conflicte pace

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close