Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc, la o ţigară cu Băsescu: PSD e de acord cu asumarea răspunderii pe două Coduri (VIDEO)

Hrebenciuc, la o ţigară cu Băsescu: PSD e de acord cu asumarea răspunderii pe două Coduri (VIDEO)

Hrebenciuc, la o ţigară cu Băsescu: PSD e de acord cu asumarea răspunderii pe două Coduri (VIDEO)
Sursa foto: viorel Hrebenciuc si Traian Basescu
13 Mai 2009   •   01:44

Preşedintele Traian Băsescu a discutat cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, marţi, timp de câteva minute, după evenimentul aniversar care a avut loc la sediul GDS, social-democratul declarând ulterior că i-a spus şefului statului că PSD este de acord cu asumarea răspunderii pe codurile covil şi penal
Şeful statului şi deputatul PSD au participat, marţi seară, la GDS, la evenimentul dedicat marcării a 20 de ani de la înfiinţarea Revistei 22. La finalul evenimentului, pe terasa sediului GDS, şeful statului a băut o bere cu câţiva participanţi la eveniment, printre care Gabriel Liiceanu şi Traian Ungureanu, în apropiere aflându-se şi Viorel Hrebenciuc.
La un moment dat, preşedintele Traian Băsescu şi deputatul PSD au intrat în vorbă, iar, în momentul în care televiziunile au încercat să filmeze, ofiţerii SPP prezenţi şi purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan, s-au poziţionat în jurul celor doi.
Din acest motiv, precum şi din cauza muzicii care se auzea din difuzoare, conversaţia, care a durat peste şapte minute, nu a putut fi urmărită de presă.



Cei doi au gesticulat în timpul discuţiei, iar la un moment dat deputatul PSD i-a aprins şefului statului o ţigară.
După discuţie, reperezentantul PSD a plecat de la sediul GDS, nu însă înainte de a fi întrebat de ziarişti despre ce a discutat cu şeful statului.
Hrebenciuc a răspuns că discuţia a fost pe tema codurilor juridice aflate în Parlament, menţionând că i-a spus şefului statului că PSD este de acord cu asumarea răspunderii pe codurile penal şi civil, scrie Mediafax.
Întrebat de ce este de acord PSD cu asumarea răspunderii, Hrebenciuc a arătat că în acest fel procedura de adoptare ar fi mai rapidă.
Întrebat dacă a discutat înainte cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, despre ceea ce i-a spus şefului statului, Hrebenciuc a răspuns râzând că are mandat.
Anterior, în timpul discursurilor care au avut loc la evenimentul aniversar al Revistei 22, susţinute de reprezentanţii revistei şi de Horia Roman Patapievici, premierul Emil Boc a purtat de asemenea o discuţie cu Viorel Hrebenciuc.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hrebenciuc
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close