Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc şi Vanghelie merg pe mâna lui Geoană la alegerile pentru şefia PSD

Hrebenciuc şi Vanghelie merg pe mâna lui Geoană la alegerile pentru şefia PSD

Hrebenciuc şi Vanghelie merg pe mâna lui Geoană la alegerile pentru şefia PSD
26 Ian 2010   •   19:00

Viorel Hrebenciuc merge pe mâna lui Mircea Geoană la alegerile pentru preşedinţia PSD. Anunţul a fost făcut la Antena 3, în ediţia de marţi a emisiunii "La Ordinea Zilei". Mai mult, Hrebenciuc a anunţat că nu demisionează din fruntea grupului de la Camera Deputaţilor, ci candidează pentru un nou mandat. Marian Vanghelie, despre care s-a spus că a trecut în tabăra lui Diaconescu, a venit şi el cu precizări - îl susţine în continuare pe Geoană.

Viorel Hrebenciuc nu demisionează din funcţia de lider al deputaţilor PSD. Mai mult, va candida din nou pentru această funcţie, în ciuda cererii lui Marian Oprişan de a demisiona.

Ultimele ştiri vorbesc despre trecerea lui Hrebenciu şi a lui Vanghelie în tabăra lui Cristian Diaconescu. Marian Vanghelie nu confirmă, însă, că ar fi purtat discuţii cu susţinătorii lui Diaconescu pentru sprijinirea acestuia în fruntea partidului. Vanghelie spune că merge în continuare pe mâna lui Mircea Geoană.

De partea cealaltă, Miron Mitrea continuă atacurile. Într-un nou post pe blogul personal, senatorul PSD îl numeşte pe Mircea Geoană un politician-marionetă.

Mulţi dintre greii partidului îşi ţin încă opţiunile secrete. Liviu Dragnea spune că Adrian Năstase trebuie să se decidă repede dacă intră sau nu în competiţie.

Dincolo de atacuri, la PSD se lucrează la modificarea statutului. Liviu Dragnea a început deja să centralizeze propunerile din teritoriu. Cele mai multe discuţii se poartă în jurul înfiinţării postului de prim-vicepreşedinte, a componenţei Biroului Permanent, dar şi a numărului de vicepreşedinţi.

Antena 3

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close