Antena 3 Politică Iacov (PRO România): Virusul puterii absolute a pus stăpânire pe premierul Orban

Iacov (PRO România): Virusul puterii absolute a pus stăpânire pe premierul Orban

de Adrian Iclozan    |    16 Oct 2020   •   18:30
Iacov (PRO România): Virusul puterii absolute a pus stăpânire pe premierul Orban

Constantin Iacov, secretarul general al PRO România, a sancţionat, într-o postare pe Facebook, ultimul atac al prim-ministrului Ludovic Orban la adresa Curţii Constituţionale, despre care a spus că trebuie să fie curăţată de "politruci".

"Hodoronc-tronc, Orban a găsit vinovatul pentru răspândirea coronavirusului: CURTEA CONSTITUŢIONALĂ (...) Cum bine spune preşedintele CCR, 'virusul puterii absolute' a pus stăpânire pe premierul Orban. Într-o ţară europeană în care premierul are TUPEUL să atace CCR, înseamnă că lucrurile stau mai prost decat ne putem imagina noi.

Cum se face, totuşi, că aceeaşi Curte care îl pune pe Băsescu, securistul dovedit (Petrov), preşedinte împotriva votului a 7,5 milioane de români, era bună, iar când spune că Parlamentul este cel care face legi, lucru scris şi în Constituţie, nu mai e buna? Domnule Orban, ţi-am mai găsit o CALITATE: INCONSECVENŢA!", a scris secretarul general al PRO România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close