Antena 3 CNN Politică Ideea alianţei PSD-PNL, dezavuată de colegii lui Geoană. Nu ne căsătorim decât în cazul unui viitor guvern

Ideea alianţei PSD-PNL, dezavuată de colegii lui Geoană. Nu ne căsătorim decât în cazul unui viitor guvern

Ideea alianţei PSD-PNL, dezavuată de colegii lui Geoană. Nu ne căsătorim decât în cazul unui viitor guvern
Sursa foto: Intact images
14 Iun 2010   •   11:14

O alianţă între PSD şi PNL poate fi discutată în momentul în care se va vorbi de un viitor Guvern susţine preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, subliniind că cele două partide nu se află în această situaţie sau într-un astfel de moment.El a arătat că PNL sprijină moţiunea de cenzură a PSD.

"Alianţa poate fi discutată atunci când vom ajunge la un moment în care să discutăm despre un viitor Guvern. Nu suntem la acel moment. Am înţeles foarte clar că PNL sprijină moţiunea noastră, deci nu văd care ar fi problema deocamdată"" a declarat, luni, Năstase înaintea şedinţei BPN,

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, la rândul său, că formaţiunea sa nu a hotărât, deocamdată, să se ?căsătorească? cu PNL, mai ales că social-democraţii au un drum foarte clar, pe care îl vor urma. El i-a sugerat lui Mircea Geoană, iniţiatorul acestei idei că ar trebui să-şi comenteze singur ipotezele pe acestă temă.

"Eu zic că despre ideile domnului Mircea Geoană e bine să-l întrebaţi pe domnul Mircea Geoană. E bine să şi le comenteze singur. PSD are un drum foarte clar şi o să-l urmăm. Nu ne-am hotărât deocamdată să ne căsătorim ", a spus Dragnea, care a arătat că aceste idei nu sunt încă ale partidului.

Preşedintele Senatului a apreciat că moţiunea de cenzură ar fi avut şanse mai mari să treacă dacă în Parlament ar fi fost un efort clar şi determinat de construcţie a unei alianţe şi majorităţi explicite PSD-PNL pentru momentul de după căderea Guvernului Boc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nastase PSD guvernare motiune
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close