Antena 3 CNN Politică Igaş: Nu vor pleca şi alţi colegi din PDL! Vom câştiga alegerile cu 30%! Candidatul PDL pentru Bucureşti va fi o surpriză plăcută

Igaş: Nu vor pleca şi alţi colegi din PDL! Vom câştiga alegerile cu 30%! Candidatul PDL pentru Bucureşti va fi o surpriză plăcută

Igaş: Nu vor pleca şi alţi colegi din PDL! Vom câştiga alegerile cu 30%! Candidatul PDL pentru Bucureşti va fi o surpriză plăcută
Sursa foto: foto: Intact
27 Mar 2012   •   22:14

Liderul PDL Traian Igaş a declarat, marţi seară, că din PDL nu vor pleca şi alţi colegi, el menţionând că formaţiunea va câştiga la locale peste 30%.

"Nu este adevărat, nu vor pleca şi alţi colegi. Aşa cum au plecat unii colegi, vor veni alţii din alte partide spre noi. Veţi vedea în perioada imediat următoare. De fiecare dată, oamenii migreaza dintr-o parte în altă din diverse motive. La fel cum alţii vor veni spre noi în perioada următoare, una peste alta eu cred că vom avea acelaşi număr de primării câştigate la alegeri. Sunt convins că la alegerile locale vom luat peste 30%", a spus Igaş, la Digi 24.

El a precizat că se ştie în partid echipa cu care se candidează la Bucureşti. "Lucrurile sunt bine conturate la nivelul Bucureştiului, USL-ul va avea mari surprize în urma acestor alegeri. La nivelul Bucureştiului, lucrurile sunt într-o permanentă mişcare. Soluţia cu care va ieşi alianţa creată la nivelul Bucureştiului, o să aveţi o surpriză plăcută", susţine Igaş.

El a mai spus că profilul candidatului PDL la Bucureşti este "un om bătăios, care să se bată pentru bucureşteni". Igaş nu a făcut nominalizări.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL.

×
Subiecte în articol: Traian Igas pdl
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close