Antena 3 Politică Igaş: Opoziţia a avut o abordare isterică în ceea ce priveşte reorganizarea administrativă

Igaş: Opoziţia a avut o abordare isterică în ceea ce priveşte reorganizarea administrativă

de Antena3.ro    |    09 Sep 2011   •   19:14
Igaş: Opoziţia a avut o abordare isterică în ceea ce priveşte reorganizarea administrativă
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Ministrul de Interne Traian Igaş a declarat vinerea aceasta că a observat o abordare isterică a opoziţiei în ceea ce priveşte reorganizarea administrativă a României, relatează Mediafax.

Igaş a reamintit principalele avantajele ale implementării acestei măsuri: reducerea birocraţiei şi eficientizarea cheltuirii fondurilor publice.

"Am putut observa păreri pro şi contra, am putut vedea o abordare isterică a opoziţiei în ceea ce priveşte reorganizarea administrativă [...] Este greşit modul cum încearcă să pună problema. Nu suntem într-un moment foarte bun din punct de vedere economic. Ne bucurăm că nu suntem pe minus, ci pe plus, dar ar trebui să avem rezerve să spunem că greul a trecut [...] Prin reorganizarea structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor pe regiuni putem elimina anumite verigi, anumite servicii care nu îşi au rostul. Dacă vom comasa la nivel de patru sau şase judeţe instituţiile, putem desfiinţa direcţiile logistice la acele judeţe [...] Toată munca va fi preluată într-un singur loc.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close