Antena 3 CNN Politică Igaş: Prin atitudinea sa arogantă, Victor Ponta a facilitat victoria din Senat pentru PDL

Igaş: Prin atitudinea sa arogantă, Victor Ponta a facilitat victoria din Senat pentru PDL

Igaş: Prin atitudinea sa arogantă, Victor Ponta a facilitat victoria din Senat pentru PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    28 Noi 2011   •   19:51

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, luni, că prin atitudinea sa arogantă faţă de unii membri PSD, Victor Ponta a facilitat obţinerea şefiei de la Senat pentru PDL, informează Agerpres.

"În primul rând, vreau să-l felicit pe colegul nostru Vasile Blaga pentru alegerea în funcţia de presedinte al Senatului. Consider că astăzi am ales persoana potrivită şi sunt convins că, avându-l pe Vasile Blaga în fruntea Senatului, activitatea acestei Camere va fi consistent îmbunătăţită" a declarat Traian Igaş după votul din Senat.

"Aş mai vrea să-i mulţumesc, colegial, domnului Geoană, care a ocupat această funcţie importantă şi, nu în ultimul rând, să îi mulţumesc şi lui Victor Ponta care, prin atitudinea lui arogantă faţă de unii oameni din PSD, ne-a facilitat această victorie" a afirmat senatorul PDL.

Vasile Blaga este noul preşedinte al Senatului. Candidatul propus de Partidul Democrat Liberal şi susţinut de coaliţia de guvernare a primit 69 de voturi "pentru", în timp ce propunerea USL, Titus Corlăţean, a primit doar 63 de voturi.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close