Antena 3 CNN Politică Igaş: Protestele au fost bine gestionate. Nu am nimic de reproşat celor care s-au implicat în acest eveniment

Igaş: Protestele au fost bine gestionate. Nu am nimic de reproşat celor care s-au implicat în acest eveniment

Igaş: Protestele au fost bine gestionate. Nu am nimic de reproşat celor care s-au implicat în acest eveniment
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    23 Ian 2012   •   16:37

Ministrul de Interne, Traian Igaş, este mulţumit de modul cum instituţia pe care o conduce a gestionat mitingurile din Piaţa Universităţii şi consideră că acuzaţiile opoziţiei sunt strict politice.

"Eu cred că activitatea de acolo a fost bine gestionată şi de Jandarmerie, nu avem nimic de reproşat celor care s-au implicat în acest eveniment", a declarat, luni, ministrul de Interne, Traian Igaş.

Întrebat de acuzaţiile pe care Victor Ponta i le-a adus cu referire la faptul că nu a gestionat bine protestele românilor şi de faptul că opoziţia i-a cerut demisia, Igaş a spus că este vorba de o declaraţie iresponsabilă a preşedintelui PSD.

"Este o declaraţie a preşedintelui Ponta iresponsabilă, o declaraţie mincinoasă, care nu are nici o susţinere, nicio dovadă în acest sens. Ştiţi că duminică am fost la minister şi am fost în centrul de comandă, am urmărit toată activitatea din Piaţa Universităţii. Este vorba o declaraţie politică a lui Victor Ponta", a afirmat Igaş.

 



×
Subiecte în articol: Traian Igas proteste demisie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close