Antena 3 CNN Politică Igaş ţine evidenţa popularităţii USL: Pot să vă spun sigur că, în sondaje, USL a coborât la 45 la sută

Igaş ţine evidenţa popularităţii USL: Pot să vă spun sigur că, în sondaje, USL a coborât la 45 la sută

Igaş ţine evidenţa popularităţii USL: Pot să vă spun sigur că, în sondaje, USL a coborât la 45 la sută
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Dec 2011   •   17:54

Traian Igaş a declarat, vineri, că "scorul PDL în sondaje este mult mai bun decât îl prezintă unele televiziuni de casă ale partidelor din opoziţie" şi că USL a coborât la 45 la sută, informează Mediafax.
   
"Scorul PDL în sondaje este mult mai bun decât îl prezintă unele televiziuni de casă ale partidelor din opoziţie şi pot să vă spun sigur - şi liderii opoziţiei cunosc acest lucru, dar nu au niciun interes să îl facă public - USL a coborât la 45 la sută. Este un semn bun, iar noi apreciem că anul viitor, la data alegerilor, USL va fi sub 40 la sută", a declarat vicepreşedintele PDL Traian Igaş, într-o conferinţă de presă, la Zalău.

Potrivit acestuia, măsurile de austeritate adoptate de Guvernul Boc au fost unele necesate în contextul economic mondial. 

"Sunt măsuri care au fost aplicate doar pentru a ieşi din această situaţie de criză în care nu se află doar România, ci şi celelalte ţări din UE. Dacă urmărim ce se întâmplă la nivel european, aţi văzut că sunt frământări la nivelul tuturor celor 27 de state şi cred că România nu poate şi nu îşi permite să rămână în afara acestui club select care se numeşte UE", a spus Igaş.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close